beli topup dengan harga diskaun!
jual topup atau topup diri sendiri. caranya klik SINI

Adakah ini cemburu sihat atau tidak?

Assalam.

here (blogger hebat)
kenape dengan Kakak ni? aku cemburu dengan Kakak ni. bukan cemburu sebab blog Kakak ni lebih cantik atau ape. bukan cemburu sebab Kakak ni ramai follower (aku main cakap je). tapi cemburu cara die menyampaikan informasi atau meluahkan perasaannya sendiri. ayatnya yang senang difahami dan senang dibace. yang simple. banyak informasi berguna. banyak idea. dan kebanyakannye benda yg sering berlaku di sekeliling manusia. setiap kali die update blog, aku selalu bace.

aku pon tak tahu macam mane nak describe cara penulisan Kakak ni. yang jelas, aku sangat cemburu. cemburu.

maaf Kakak blogger hebat kerana cemburu pada Kakak. jangan marah ok Kakak. semoga terus menjadi blogger hebat ;)

8 comments:

  1. cemburu sihat nie . hehe . asal pas nie omey try laa buat blogg nie lagi hebat ^^

    ReplyDelete
  2. salam. :)
    hai adik Omey (bukan nama sebenar haha) a big bigger and biggest thank to you. sangat-sangat menghargainya. seriously, akak tak tipu. :) oh by the way, akak bukan blogger hebat la. biasa je. :)happy blogging. dan sekali lagi terima kasih atas gelaran hebat itu. dan thanks sbb supoort akak n thanks juga sebab selalu baca posts akak yg boring tu. :)

    lots of smile from me.

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome and thanks too :)
      Kakak ye la tak rase diri tu blogger hebat. tapi bagi saye, Kakak memang seorang blogger hebat ^^

      Delete
  3. :) tersenyum akak ni baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. dapat buat orang gembira. hihi. semoga anda juga gembira sentiasa ;)

      Delete
  4. takpe , masing2 ada style sendiri untuk jadikan penulisan tu jadi awesome .. try your best my dear .. jemput mai blog yea ..

    http://www.inikisahtia.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye btol. masing2 ade cara tersendiri. tapi Kakak ni memang awesome :P

      orait. thanks menjemput. saya singgah ^^

      Delete